Nieuws

De Groene Stroom houdt jou graag op de hoogte van nieuwe initiatieven, projecten en ontwikkelingen en andere interessante duurzame onderwerpen.
Nieuws

Actueel rondom
De Groene Stroom

Met regelmaat plaatsen we hier de nieuwste ontwikkelingen van onze projecten en initiatieven maar ook berichten van onze voorzitter en mede initiatiefnemers van de coöperatie. Graag delen we ook nieuws uit de regio als het over verduurzamen gaat en ons dit raakt. Schrijf je in via de nieuwsbrief onder aan deze pagina en blijf altijd op de hoogte en mis niets!
Social Media

Blijf op de hoogte

Volg ons ook via Facebook. Laat weten wat je van ons vindt en deel onze berichten met je vrienden en jouw netwerk!

Nieuwsbrief maart 2021

Volgens “Van Dale” is corona een lichtkrans die ontstaat doordat de stralen van de zon door vocht worden gebroken. Tamelijk onschuldig, alleen de zonnestraling wordt er een beetje door beperkt.

Lees meer

Nieuwsbrief december 2020

Bent u ook zo ongeduldig? Wij wel; de verduurzaming kan wat ons betreft niet snel genoeg gaan. We zijn ambitieus. We willen graag de komende jaren samen met u een aantal mooie duurzame projecten ontwikkelen.

Lees meer

Nieuwsbrief oktober 2020

Door het coronavirus zijn veel mensen in hun normale activiteiten beperkt. Dat geldt tot zekere hoogte ook voor onze Coöperatie, maar wat in werking is gezet, willen we zoveel als mogelijk toch verder brengen.

Lees meer