Energie coöperatie

De groene stroom u.a.

Voor een duurzame regio

Interesse

Lijkt het je wel wat?

Lijkt het je wel wat; zonnepanelen die zorgen voor eigen extra goedkope en schone stroom? Ook als je zelf geen geschikt dak hebt?

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welk soort cookies wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Wij maken gebruik van Google Analytics om het verkeer op onze website te analyseren.

Bekijk details

Om onze website goed te laten werken verzamelen wij data van bezoekers. U kunt hierbij denken aan de data vanuit een contactformulier.

Bekijk details
Vergeet mijn instellingen! Verwijderd.

Cookiestatement

Wie zijn wij:
De Coöperatie is een burgerinitiatief van betrokken Ridderkerkers die fossiele energie graag willen inruilen voor schone, duurzame energie en daarbij hun portemonnee niet willen vergeten. Dat willen ze doen door het opzetten van duurzame energieprojecten, door voordelige duurzame energie (groene elektriciteit) voor de leden in te kopen en door samen te werken met andere organisaties die dezelfde doelstellingen hebben.
Je kunt ons vinden op het volgende adres:

COÖPERATIE DE GROENE STROOM U.A.
Voorzand 24
2984 BH Ridderkerk
info@degroenestroom.org

Contact:
Wanneer u het contactformulier invult worden er verschillende gegevens van u opgeslagen: Uw naam, e-mailadres, IP-adres, uw bericht en eventueel uw adresgegevens en telefoonnummer. Deze gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen. Ze worden niet gebruikt voor marketing doeleinden.

Cookies:
Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar geldig. Indien je een account hebt en je inlogt op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login- informatie en opties voor schermweergave Login-cookies zijn twee dagen geldig en cookies voor opties voor schermweergave één jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login twee weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login-cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullend cookie door je browser opgeslagen. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en bevat alleen het post-ID van het artikel wat je hebt bewerkt. Dit cookie is na een dag verlopen. Verder worden uw instellingen die u ingeeft in de privacy-wall opgeslagen in een cookie. Deze gegevens kunt u altijd verwijderen door op de daarvoor gemaakte knop te klikken.

Ingesloten inhoud van andere websites:
Berichten en pagina’s op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht. Dit Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Monitoring:
Wij houden door middel van Google Analytics bij hoe de website gevonden wordt. Wij verzamelen hiervoor de volgende gegevens: IP-adres, locatie, provider, besturingssysteem, waar u op klikt, hoelang u aanwezig bent op de website, en hoe u op de website bent gekomen.

Onze hostingpartij maakt gebruik van geanonimiseerde data om de site te analyseren op eventuele problemen.

Hoe lang we jouw data bewaren:
Van gebruikers die worden geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Websitebeheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Wij bewaren uw informatie maximaal een jaar na het bezoeken van de website. Indien u eerder uw data wilt verwijderen vragen wij u contact op te nemen via info@degroenestroom.org

Welke rechten je hebt over je data:
Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van de persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons gegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit kunnen geen data zijn die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Wij nemen verschillende maatregelen om onze data zo veilig mogelijk te bewaren. Dit doen we door middel van bepaalde beveiligingsmaatregelen. Zo hebben wij ons personeel getraind met betrekking tot veiligheid, en maken we zoveel mogelijk gebruik van two-factor authentication.

Recht op inzage:
Betrokkenen (de personen van wie wij persoonsgegevens verwerken) hebben het recht om persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast hebben betrokkenen het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van de persoonsgegevens door COÖPERATIE DE GROENE STROOM U.A. en hebben betrokkenen het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat betrokkenen bij ons een verzoek kunnen indienen om de persoonsgegevens die wij verwerken, in een computerbestand naar de betrokkene of een ander, door de betrokkene genoemde organisatie, te sturen. Betrokkenen kunnen een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van de eigen persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van de toestemming of bezwaar op de verwerking van de persoonsgegevens sturen naar info@degroenestroom.org.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door de betrokkene is gedaan, vragen wij om een kopie van een identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie de pasfoto, indien van toepassing de MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), het documentnummer en het Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van de privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen één maand, op het verzoek.

COÖPERATIE DE GROENE STROOM U.A. wil betrokkenen er tevens op wijzen dat zij de mogelijkheid hebben om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tipons

Nieuwsbrief:
De Groene Stroom stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn gericht op kennisdeling. Met deze nieuwsbrief worden leden geïnformeerd over de projecten van de Groene Stroom. Deze nieuwsbrief wordt periodiek verstuurd aan alle leden die hebben aangegeven deze te willen ontvangen.

Derde partij:
HJ Media Groep BV te Ridderkerk beheert onze website en onze hosting. Zij kunnen alle data met betrekking tot de website uitlezen en bekijken. Indien u hierover vragen heeft, kunt u contact opnemen via info@degroenestroom.org.

Bakker accountants & adviseurs te Ridderkerk factureert onze ledenadministratie. Zij hebben toegang tot alle facturatiegegevens van onze leden. Met Bakker accountant en adviseurs hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten. Indien u vragen hierover vragen heeft, kunt u contact opnemen via info@degroenestroom.org.

Informatie

Wil je meer informatie?

Nieuwsgierig geworden? Wil je ook meedoen? Heb je mooie ideeën? Heb je een vraag? Vul dan je gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inschrijven

Ik wil graag meedoen

Deelnemen aan één van onze projecten kan alleen als je lid bent van de coöperatie. Als lid ontvang je ook de nieuwsbrief. Het lidmaatschap kost maar € 24,- per jaar! Vul daarom snel het formulier in en word direct lid!