Bedrijven

Wij organiseren en ondersteunen duurzame energieprojecten, maar realiseren deze altijd lokaal. Wij werken dan ook veel samen regionale bedrijven. Ook interesse?

Héél veel lege daken

Bedrijven & De Groene stroom

Wij streven naar maximaal rendement. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid, maar ook op financieel gebied. Om participatie van deelnemers maximaal te stimuleren houden wij de commerciële component scherp in de gaten. Ook is dit belangrijk voor het realiseren van nieuwe initiatieven.

Wil je een bijdrage leveren op het gebied van duurzame energie en zie je kansen voor samenwerking? Bijvoorbeeld door het beschikbaar stellen van daken of juist door samen op te trekken en elkaar te versterken in een project? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Groene stroom

Ruimte voor Groene Stroom?

De coöperatie roept alle inwoners uit Ridderkerk en Barendrecht, inclusief bedrijven en instellingen, op lid te worden van de coöperatie voor duurzame energie in Ridderkerk en Barendrecht.
Er zijn hier nog héél veel lege daken; van woningen, van scholen, sporthallen en bedrijfsgebouwen.

Coöperatie

Fossiele energie raakt op

De doelstellingen uit het Klimaatakkoord zijn duidelijk waardoor de komende jaren een energietransitie noodzakelijk is. De energietransitie is de omschakeling van fossiele brandstoffen (olie, aardgas en steenkolen) naar duurzame energie (zon, wind en aardwarmte). Het energieverbruik dient volledig te worden gedekt door energie uit duurzame of restbronnen.

Om deze energietransitie te realiseren is er werk aan de winkel. De Groene Stroom initieert en adopteert daarom interessante projecten en werkt samen met bewoners, bedrijven en overheden. Onze professionals hebben alles in huis om projecten succesvol én met rendement te realiseren. 

Informatie

Wil je meer informatie?

Nieuwsgierig geworden? Wil je ook meedoen? Heb je mooie ideeën? Heb je een vraag? Vul dan je gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inschrijven

Ik wil graag meedoen

Deelnemen aan een van onze projecten kan alleen als je lid bent van de coöperatie. Als lid ontvang je ook de nieuwsbrief. Het lidmaatschap kost maar € 24,-  per jaar! Vul daarom zo snel het formulier in en word direct lid!