Richard de Geus

Adviseur

Wie ben ik?
In mijn dagelijkse werk ben ik accountant. Ik ben destijds door een kennis die een van de medeoprichters van De Groene Stroom was, voorgesteld aan het bestuur. Van het een kwam het ander en sindsdien ben ik betrokken bij de coöperatie als lid en adviseur. Omdat ik het erg druk heb met mijn eigen onderneming ben ik geen bestuurslid geworden, maar wel regelmatig op vrijwillige basis aanwezig bij de vergaderingen.

Functie
Ik ben adviseur van de Coöperatie

Mijn interesses
Met mijn gezin maak ik graag leuke trips, ik wandel graag in de natuur en doe aan hardlopen. Hiernaast volg ik de ontwikkelingen op mijn vakgebied op de voet.

Waarom De Groene Stroom?
Om zo toch een bijdrage te kunnen leveren aan de energietransitie. Het lijkt allemaal eenvoudig maar er is best veel pionierswerk voor nodig om goede projecten te initiëren. De regering legt doelstellingen neer maar de realisatie hiervan blijkt mede afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. De Groene Stroom is inmiddels een professionele organisatie die duurzaam zal bijdragen aan het realiseren van de vergroening.  Ik vind het daarnaast belangrijk dat mensen uit de eigen regio via De Groene Stroom de kans krijgen hier actief in te participeren.

richard-de-geus