Lex Arkesteijn

Coördinator en Adviseur

Wie ben ik?
Lex Arkesteijn, adviseur op het gebied van duurzame energie. De laatste jaren als zzp-er en daarvoor in het bedrijfsleven en de ingenieurs-en advieswereld. Ben gedreven door het belang van het verduurzamen van onze samenleving. Reeds in mijn studietijd was ik met windenergie bezig en daarmee werd de basis gelegd voor mijn werk in de duurzame energie. Het belang van betrokkenheid van lokale partijen bij duurzame energie is nu mijn drive.

Functie
Ik ben adviseur van de Coöperatie.

Mijn interesses
Naast mijn inzet voor duurzame energie, vind ik het heel leuk om ideeën die er leven om te zetten tot concrete projecten. Daar is mijn werkzame leven altijd op gericht geweest en succesvol mensen rond een project bij elkaar brengen geeft mij veel voldoening.

Waarom De Groene Stroom?
Ik heb de Groene Stroom leren kennen als een gedreven en professioneel opererende groep. Sinds ik hun adviseur ben (sinds eind 2017) voel ik me sterk betrokken bij hun activiteiten. Ik werk dan ook met veel plezier voor ze en voel me eigenlijk geen adviseur, maar gewoon volwaardig onderdeel van een leuke groep gedreven mensen. Naar mijn mening een cooperatie die als voorbeeld kan dienen voor andere startende groepen.

lex